Всеки човек, когото срещаме,  ни давал урок. Лошите идвали за

...
Всеки човек, когото срещаме,  ни давал урок. Лошите идвали за
Коментари Харесай

Лошите идвали при нас за да ни дадат урок? Стига! Те идват за да ни спрат да правим добро!

 „ Всеки човек, който срещаме,  ни давал урок. Лошите идвали с цел да ни научат на нещо. Лошите си тръгвали откакто си свършели задачата. Лошите не ни пречат, те ни издигат на ново равнище. Предателството ни оказва помощ да прогледнем? “

Тези клишета се въртят по всякакви „ образователни “ уеб сайтове и имат една цел – да ни научат да се помиряваме със злото! Защото злото, виждате ли, ни давало уроци и ни обучавало!

Да бе, да!

А за какво не ни образоват положителните? Или са свършили? Или са се затворили в техния си свят на положителното и не контактуват с нас, ненаучилите се нито на положително, нито на зло?

Лошите идват с цел да ни озлобяват! За да ни кажат, че отвън тяхното зло няма друго! За да не срещаме положителните! И след това отиват при идващия с цел да го „ научат “! Да му дадат урок!

За да станем като тях! Зли, отмъстителни и невярващи!

Като се сблъскаме с 10 зли хора, които ни унищожават душевен и физически, дали ще се сетим за един добър, който, да речем, е нахранил бездомните кучета или котки в квартала? НЕ!

Той ги е нахранил без да ни желае пари! Сам!

Или е нахранил бездомника, прислонил се до нашия или другия вход. Но не ни е казвал: Дай някой лев да му купим храна, че аз към този момент нямам! Така ли е? Не, не ни е желал, нахранил го е самичък. И не е пуснал ласкателен текст за себе си във ФБ. Тихичко го е направил!

Всъщност системата работи! Дори и при по-възрастните! Ако сходни тематики се сервират на неузрели персони, може и да се вържат вечно!

Но за какво се връзват по-големите, по-зрелите, хората с по-голям опит?

Само по една причина – вменява им се виновност. А и те не са светци, несъмнено! Вършат дребни гадости и като прочетат сходно подстрекателство си споделят:

Да, осъден съм, през днешния ден не постъпих изключително почтено…

Затова – стига! Нека положителните ни образоват, неприятните да ни отминават!

Но какво да кажем, в случай че от на следващия ден стартираме да срещаме единствено положителни хора, а неприятните стартират да ни заобикалят? Нека!

Вслушвайте се в тях! Със сигурност ще ни дадат такива уроци, които неприятните в никакъв случай няма да могат!

antiesoteric

Ако непрекъснато получавате тези знаци от Вселената, е най-добре да спрете незабавно!

Не забравяйте, че Вселената ви изпраща тези знаци не за да ви уплаши или да ви навреди, а с цел да обърнете внимание на нещо в живота си, което не…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР